Amazing is in 2012 opgericht en staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen o.a. met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter. Daarom mochten ze optreden voor 10.000 mensen in de Jaarbeurs in Utrecht waar ook tv-opnamen van zijn gemaakt.

Amazing zingt liederen over God. De meeste liedjes worden geschreven door Gert-Jan en Hanneke Scherff. Ook de choreografie en de dramastukken worden door hen bedacht. Er wordt twee- of driestemmig gezongen. Er is veel aandacht voor zangtechniek, dans en theater. Daarnaast zijn groepsvorming, performance en geloofsopbouw erg belangrijk. Iedereen heeft een taak in het programma.

Iedereen doet eerst auditie. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. We werken een heel seizoen met vaste groepen. Daardoor worden het hechte veilige groepen waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Er zijn verschillende groepen bij Amazing: voor kinderen, tieners en jongeren.

  • Startgroep: In de startgroep worden de kinderen voorbereid op de Kids door zang- en dansles in een kleine groep. Kinderen vanaf groep 4 kunnen hieraan meedoen.

  • Kids: maandag 18.00-19.00 Kinderen van groep 5 tot en met 8

  • Teens: maandag 19.00-20.00 Tieners vanaf de brugklas t/m 15 jaar

  • Voices: maandag 20.00-21.00 Jongeren van 16-25 jaar

Ik zit al 5 jaar op amazing en vind het echt superleuk. Ook heb ik al een keer een solo gezongen voor op de cd en ook op de nederland zingt dag, dat was echt heel gaaf!

Benthe van Rumpt

Benthe van Rumpt

Lid amazing teens

Ik vind amazing echt heel erg leuk. Ik zit op de teens en heb veel optredens. Elke maandag gaan we oefenen en hebben we een leuke avond.

Charlotte van Dijk

Charlotte van Dijk

Lid amazing teens

Amazing is echt superleuk. Ik hou van zingen en dansen en schrijf zelf ook liedjes. Ik leer heel veel van Hanneke en heb het erg naar mijn zin met alle andere kinderen.

Rhodé van Beest

Rhodé van Beest

Lid amazing teens
To Top