Land in zicht is een geweldig theaterproject van Kindertheater Knettergek in samenwerking met Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Met Matthijs als kapitein, zijn handpop Heiko en de Amazing Kids als matrozen beleven we een avontuur op zee. Het is een afwisselende en interactieve belevenis/voorstelling, waarbij jong en oud worden geboeid door zang, dans, theater, liedjes en goocheltrucs.

Boek nu deze voorstelling, doe je zwemvest aan en ga met ons op deze bootreis! Ook is er een afterparty (of pre-party als dat beter uitkomt qua tijd) mogelijk. De kinderen kunnen dan een korte activiteit doen zoals verkleed als matroos op de foto (met de kapitein), een bingo of een dans uit de videoclip leren. U kunt deze musical boeken door contact op te nemen met Amazing.

Ook de nieuwe cd van Gert-Jan en Hanneke Scherff met de Amazing kids is te koop. Met als titel ‘Land in zicht’. Op deze nieuwe cd staan veel liedjes die ook te horen zullen zijn tijdens de gelijknamige voorstelling.

Duur voorstelling:
ongeveer 75 minuten

Leeftijd:
4 t/m 12 jaar, is ook voor gezinsdiensten te boeken

Afmeting podium:
Minimaal 6 meter breed en 4 meter diep. De hoogte tussen het podium tot aan het plafond moet minimaal 3 meter zijn, maar liefst 4 meter.

Zaal:
Een donker zaal brengt de lichteffecten beter tot hun recht.

Recensies

  • 18 juli 2021 te Ermelo van Maaike:
    • Wauw! Wat was het gaaf. Alle kinderen hebben enorm genoten. Wat een talent hebben jullie in huis. Complimenten aan het koor. Jullie spetterden op het podium en kunnen echt heel goed zingen en dansen. Complimenten aan Matthijs. Mooi hoe hij alles tot 1 geheel maakt en Gods boodschap bekend maakt. Complimenten aan alle techniek, tieners en leiding. Wat gaaf dat jullie dit doen en zo de kids bij Jezus brengen. Gaaf dat jullie hier waren. Bedankt voor alles.

  • 19 juli 2021 op de camping “De kleine Belties” van Fam. Hakkers:
    • Wat leuk dat jullie op ons vakantiepark waren! Onze gasten hebben genoten. Zekers voor herhaling vatbaar. Gods zegen voor de toekomst.
To Top